Rosbed ilmakennopatja

Ilmakennopatja

Rosbed ilmakennopatja

Ilmakennopatja

Ilma­kenno­patjoissa perinteinen jousisto on korvattu ilmakennostolla, jonka jokainen voi helposti säätää itselleen sopivaan kovuuteen vain kauko­säätimen napin painalluksella.


Kovuus on sopiva silloin, kun patja pystyy muotoutumaan kehon mukaisesti ja jakamaan painetta tasaisesti koko keholle.

Koska paine kennostossa on samanlainen kaikkialla, tukee se oikein säädettynä kehoa tasaisesti jokaisesta kohdasta ja pitää kehon luonnollisessa asennossa. Tämän ominaisuutensa vuoksi ilma­kenno­patjoja käytetäänkin yleisesti sairaaloiden teho-osastoilla.

Kääntyileminen ja nukkuma-asento eivät vaikuta nukkumis­mukavuuteen, koska paine tasaantuu välittömästi samanlaiseksi jokaisessa kohtaa patjaa, kun asentoa muutetaan.

Rosbed vertailu 1

Jos patja on liian kova, kohdistuu lantiolle ja olkapäille liian kova paine vyötärön jäädessä ilman riittävää tukea.

Rosbed vertailu 2

Kun patjan kovuutta pienennetään sopivaksi, uppoaa keho tasaisesti syvemmälle patjaan ja paine jakaantuu tasaisemmin koko keholle.

Näin ilmakennopatja toimii eri vartalotyypeillä
Patjan rakenne

Patjan rakenne

Rosbed-patjojen ytimenä on ilma­kenno (1), joka muotonsa ja rakenteensa ansiosta pystyy myötäilemään jokaisen vartaloa ja antamaan sille tasaisen tuen.

Pari­sängyssä on kaksi erillistä kennoa, jolloin kumpikin pystyy kauko­säätimen avulla säätämään oman puolensa itselleen sopivaksi.

Patjojen ulkoreunoja kiertää tukevat ja erityisen hyvin hengittävät AirFlow-palkit (2).
Pinta­kankaina käytetään 3D-kudosta (3), joka läpäisee tehokkaasti ilmaa.  Kudoksen paksuus on patjan pohjassa 6 mm, sivulla 3 mm ja pinnassa 20 mm. Käytännössä pinnassa oleva kudos jättää petauspatjan alle 2 cm paksun ilma­kanavan.

Puhtaassa ja pölyttömässä sängyssä on aina miellyttävä nukkua. Siksi patja on helposti avattavissa ja kaikki patjan osat voidaan nopeasti jopa irrottaa ja puhdistaa.Pumppu ja kaukosäädin

Patjan kovuutta säädetään ilmapumpulla, jota ohjataan langattomalla kaukosäätimellä
Pumpussa on liitännät kahdelle ilmakennolle. Kaukosäätimestä valitaan kumpaa ilmakennoa halutaan säätää.  Kun sopiva kovuus patjaan on löytynyt, voidaan ko. paine tallentaa muistiin, jolloin tarkistus on aina helppo tehdä.

Pumpun mitat ovat 26 x 16 x 10 cm.
Pumppu ja kaukosäädin

Ilmakennopatja
ROSBED ILMAKENNOPATJA

KOKO, CMHINTA
90 x 200 x 16890 €
160 x 200 x 161340 €
160 x 210 x 161390 €
180 x 200 x 161400 €
180 x 210 x 161460 €

Yhdistä muihin Rosbedtuotteisiin ja pyydä alennettu yhteishinta

Pyydä tarjous

Tätä mieltä ovat he, joilla on jo kokemusta ilmakenno­patjastamme

”Vanhemmillani oli ilmakenno­patja, ja kun pääsimme kokeilemaan sitä, niin oli pakko hankkia itsellemmekin.
Nyt ilmakenno­patjoja on jo meidän kahdella tyttärelläkin.”
– Riitta”Erinomainen patja lievittämään selkä­ongelmia ja ehkäisemään niitä. Myönteistä oma­kohtaista kokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta kuten myös lukuisilla asiakkaillani, joille olen patjaa suositellut.”
– Panu Pienimäki, osteopaatti
(Panu on ollut suosittu luennoitsija kansain­välisissä lääkäri­konferensseissa koskien erilaisia selkä­vaivoja ja niiden hoitoja).”Koko paketti tuntuu tosi hyvältä. Erityisen hyvää on patjan kovuuden helppo säädettävyys ja myötäilevyys. Olemme tosi tyytyväisiä Rosbed-patjan valintaan. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa toisen­laiseen patjaan.”
– Kari”Parisängyssä on hyvä, kun molemmilla on oma säätö­mahdollisuus. Patja tukee tasaisesti, mutta on siitä huolimatta mukavan pehmeä. Lihakset lepäävät ja uni on levollista. Kehtaa kehua kaverillekin.”
– Jaakko”Hankimme minulle ilmakenno­patjallisen sänkynne ja sen jälkeen olen nukkunut yöni tässä yhdessä sängyssä 3-4 sijaan (kiersin eri huoneissa ja sängyissä kipu­tilanteeni mukaan). Pois en vaihtaisi tätä pärjäämiselleni olennaista apuvälinettä! Takana on nyt noin 20 leikkausta ja lisää tulossa."

Kiitokset ihanasta patjasta ja sängystä!”
– Johanna

Tule kokeilemaan ja toteamaan patjan toimivuus


Ota yhteyttä